"HARTSLAG" van Moeder Aarde:

sjamanistische ceremonie met Paard en Plant"

 

Data 2024:  vrijdag 3 mei, zaterdag 24 augustus

Ontdek de harmonie tussen mens, paard en plant tijdens "HARTSLAG" van Moeder Aarde: Een ceremonie met Paard en Plant". Ik neem je mee op een transformerende reis waarin je in contact komt met de krachtige energieën van Moeder Aarde. Zie de wonderen van het leven en ervaar hoe paarden en planten harmonieus samenwerken.

Ik begeleid je terwijl je dieper inzicht krijgt in de helende krachten van de natuur. Je leert over de subtiele signalen die Moeder Aarde ons stuurt en hoe je deze kunt interpreteren om je eigen energie in balans te brengen. Met behulp van eeuwenoude tradities leer je hoe je een diepe connectie kunt maken met paarden en planten, die je vervolgens kunt gebruiken om jezelf te helen en te groeien.

Deze ceremonie is niet alleen een spirituele ervaring, maar ook een praktische weg naar persoonlijke ontwikkeling. Je zult leren hoe je je intuïtie kunt versterken en je zult worden geïnspireerd om je eigen innerlijke kracht te ontdekken. Verleg je grenzen terwijl je jezelf onderdompelt in de essentie van het leven zelf.

Verloop van de dag:

Een groot deel van de ochtend brengen we door tussen en bij de paarden. We lopen alle elementen en windrichtingen langs, wat resoneert er in het lijf en hoe is het met jouw gronding? Waar wil je heen bewegen en kunnen de paarden in verbinding aansluiten?

Vervolgens gaan we de ceremoniële ruimte in waar jij je comfortabel maakt op je eigen plekje. 

Na een geleide meditatie neemt Plant Spirit je verder mee op een reis die tussen de 4 en 6 uur zal duren. Je mag kijken, luisteren en waarnemen wat zij jou op dit moment wil laten zien of leren. Dit kan op vele liefdevolle manieren, zacht of soms confronterend, met humor, kleurrijk of misschien dwingender dan je lief is. 

 

Ontspan en laat je dragen door het veld