Tarot

 

Tarot wordt al eeuwenlang gebruikt om geheimen van het leven te onthullen. Er hangt voor velen een zweem van mystiek omheen. Ook voor mij in mijn jeugd. Altijd wilde ik weten wat er voor me in het verschiet lag, ongeduldig als ik kon zijn wilde ik niet wachten op wat de toekomst voor me in petto had maar was ik nieuwsgierig. 

Inmiddels heb ik me écht verdiept in de geheimen van Tarot en haar verborgen wijsheden. Tarot geeft toegang tot een magische spirituele wereld en is een onuitputtelijke bron van informatie maar er wordt zuiverheid van geest en gedachte gevraagd. Tarot is geen spelletje waarmee je de toekomst kunt voorspellen, dit voelt voor mij als misbruik en geeft negatieve energie. Ik doe dan ook geen leggingen aangaande de toekomst of voor iemand anders dan jijzelf.

Ik gebruik de kaarten om samen met jou te onderzoeken wat er omgaat in jouw onderbewuste en om informatie te geven over hetgeen er op dit moment van belang is. Tarot is voor mij inzichtinstrument, een extra tool, want wanneer er op een juiste integere manier gewerkt wordt met de 78 kaarten van Tarot dan helpen de kaarten om in contact te komen met het onderbewustzijn.

Met de kaarten heb ik een extra hulpmiddel gekregen om inzicht te krijgen, voor mezelf maar ook voor jou. Het is belangrijk om de vraag waar vanuit de legging wordt gedaan helder te hebben, uitgaande van jouw eigen persoon.

Daar besteden we dan echt aandacht aan, wat is de vraag onder de vraag ;-) Als we deze goed helder hebben en ook de energie erop zetten tijdens het schudden en trekken van de kaarten voor de legging zal je worden verrast door de zuiverheid en het inzicht dat de kaarten geven. 

 

Legging: € 105,- pp bij mij op locatie in Putten.

Legging op een andere locatie (Roep on Tour) € 117,50,- pp excl. reiskosten (€ 0,24 per gereden km en eventuele parkeerkosten.

Deze uitgebreide legging duurt ongeveer anderhalf uur p.p.

Genoemde consultprijzen zijn exclusief 21% btw)