** Y.A.Y.**

* YOU and YOURSELF*

Een transformerende en inspirerende reis naar meer verbinding, zelfontdekking en persoonlijke groei. De unieke combinatie van werken met de paarden, plantmedicijn en adem- en lichaamswerk biedt jou een mogelijkheid om zowel je innerlijke wereld als je externe relaties te verkennen en te versterken. Ervaar de magie van de natuur, planten en paarden, ontdek jouw volledig potentieel en raak diep verbonden en geïnspireerd! Tijdens dit gehele programma zal de natuur een grote rol innemen. Alles is er namelijk al, in jou, maar ook om ons heen. Alle elementen zoals water, lucht aarde en vuur, de windrichtingen, de emoties, onze passie, het denken en het lijf, de dieren, de bomen.

Deelname aan Y.a.Y. is een uitnodiging aan jezelf om jouw innerlijke wereld te verkennen, je oude patronen los te laten en te leven vanuit een plek van authentiek zijn.

Programma:

Dag 1 * Sessies met de paarden Nien, Bou & Alejandro. Op onze prachtige oerplek in Putten ontstaat samen met de paarden een speciale verbinding tussen mens & dier. Zachte aanrakingen en liefdevolle woorden creëren een balans die diep geworteld is in de schaduw van onze voorouders. Door middel van een familie-opstelling ontrafelen we de verstrengelde banden die ons beperken en herstellen we de harmonie. De paarden laten zien waar de verbinding gebroken is en met respect voor onze voorouders zoeken we naar inzichten en helende processen, terwijl de paarden jou begeleiden op deze reis van transformatie en groei.

 

Dag 2 * Geleide ceremonie met plantmedicijn. Plantmedicijn, een natuurlijk geschenk van moeder Aarde, biedt een enorm potentieel voor genezing en welzijn. Denk bijvoorbeeld aan Kurkuma, Aloe Vera, Gember of Gingko Biloba.

Op deze dag gaan we in ceremonie met Truffel. Dit plantmedicijn opent je zintuigen en maakt een diepe innerlijke reis mogelijk, het helpt jou om blokkades op te heffen en vergemakkelijkt zelfontdekking

 

Dag 3 * Herstellen van balans en vitaliteit met Adem- en Lichaamswerk

In bewuste ademhaling en lichaamswerktechnieken ligt een ontzettend grote helende kracht. Deze dag leer je hoe je spanning en stress kunt loslaten en meer vitaliteit kunt opbouwen. Je verhoogt je lichaamsbewustzijn en leert luisteren naar de wijsheid van je eigen lichaam. De kracht van bewuste ademhaling en lichaamswerk als middel om emotionele blokkades vrij te geven en zo te werken aan specifieke, emotionele, fysieke of mentale uitdagingen.