PLANT -CEREMONIE

Data HAHABEE 2024

open inschrijving:   zaterdag 20 juli

Plantmedicijnen bestaan duizenden jaren. Eeuwenoude kennis en wijsheid. Plantmedicijn bevat zoveel wijsheid en is een echte teacher. Het neemt je mee op een innerlijke reis naar persoonlijke of spirituele groei, door de lagen van het bewustzijn heen. Er zijn veel verschillende planten die in een bepaalde combinatie en op een specifieke manier bereid, een innerlijke reis faciliteren.

Onder mijn begeleiding en in ceremoniële setting word je door plantmedicijn geholpen met het verkrijgen van inzichten, doorbreken van patronen, vinden van je life purpose, openen van je hart en nog veel meer. 

Maar... Spirit van plantmedicijn geeft je wat je op dat moment nodig hebt, dit kan afwijken van hetgeen je wilt. Medicijn vraagt om een "JA",  om overgave, om ontvangen. Eigenlijk heel simpel toch?

 

Wanneer?

Deze eendaagse ceremonie wordt maandelijks of 1x per 6 weken gehouden. Data staan hierboven. Dit betreft een open inschrijving. De groep is altijd klein, intiem en zorgvuldig begeleid.

Het is ook mogelijk dat je samen met 1  of 2 personen die jou dierbaar zijn een privésessie aan wil gaan. Hierbij bepalen we in overleg de datum en is er niemand anders aanwezig tijdens jullie reis dan ik. Kosten hiervan zijn afhankelijk van aantal personen.

 

*voorbereiding ceremonie*

Ik raad je aan om in de week voorafgaand wel zo min mogelijk vlees te eten en om 2 dagen voor en 2 dagen na de ceremonie geen alcohol te nuttigen.

Dit plantmedicijn is Natuurlijk, Raw, Vegan, Lactose- en Gluten- en Suikervrij, en neemt je mee op reis op een liefdevolle manier.

Je zult je een diepe innerlijke reis ervaren die je veel inzicht kan geven.