Wie is Roep?

Een korte kennismaking...

Mijn naam is Rubi, door velen en mijzelf afgekort naar Roep...

Geboren en getogen in Den Haag maar op mijn 29e verhuisd naar de Veluwe. Hier vind ik nu al 32 jaar mijn thuis. De overweldigende schoonheid van de heide en de bossen als mijn achtertuin, de rust en de ruimte, er is voor mij geen fijnere plek om te wonen, te leven en te werken.

Voor een coach en begeleider is het van belang dat je met name in eerste instantie veel leert over jezelf. Wat zijn mijn eigen patronen en hoe ga ik daarmee om? Hoe makkelijk is het om mijzelf te verschuilen achter een masker of me anders voor te doen, bewust of onbewust, om wat voor reden dan ook. Ik maakte tijdens mijn coach-opleiding en verdiepingstrajecten kennis met mijn manier van denken, voelen en handelen.  Antwoorden op vragen die ik had zaten diepgeworteld in mijzelf, in mijn eigen weten.

Mijn grote liefde en respect voor het wezen "Paard" heb ik geïntegreerd in mijn praktijk na de "Basisopleiding tot Paardencoach" en het vervolg "Begeleiden vanuit Systemisch/Sjamanistisch perspectief met Paarden en andere dieren". Beide heb ik afgerond bij Coby van Beets-van der Hoeff (Kifungo). Paarden zijn ware meesters in ordening en doen dit vanuit hun natuur. Zonder enig oordeel en oneindig liefdevol nemen ze waar en laten ze je kijken en voelen naar dat wat er IS.

Sara Hermanides en Sven Goedbloed (In the Heart of Change) hebben me werkelijk thuisgebracht. Het jaartraject "Element" heeft me ondergedompeld en me (weer) geleerd om oprecht te voelen, te reflecteren en om te begeleiden op een diep sjamanistisch niveau. Element heeft mij laten herinneren. Mijn oeroude weten en het voelen met en van mijn lijf zijn weer wakker gemaakt. Hun slogan: Get Real, Life is a Miracle!

Een hele intense ervaring voor mijzelf en wat heeft het me veel gebracht. Ik ben er zo dankbaar voor! Universum laat het allemaal zien, álles is er en álles doet mee. De kunst is om er wakker voor te zijn, te willen zien, te ontvangen, te vertrouwen. Universe always has a plan! 

Bij het werken met de Tarotkaarten (veel dank aan Academie voor Tarot, Elisabeth Hamaekers) kan ik mij iedere keer ook verwonderen als we met een juiste vraag en een zuivere intentie een legging doen. Energie werkt door op alle lagen en de kaarten vertellen een verhaal.

 

Ik kan intens genieten van mijn bestaan en ik ben zo dankbaar voor het pad wat ik nu mag lopen. In mij vind je een liefdevol geaard gevoelsmens met een palet aan ervaring die kleurt bij elke vraag.

 

Het zou fijn zijn je te ontmoeten!

Alle liefs, Roep