PLANT -CEREMONIE

Data GANESHA BLISS 2024

open inschrijving:    vrijdag 25 januari, zaterdag 2 maart, zaterdag 6 april

Plantmedicijnen bestaan duizenden jaren. Eeuwenoude kennis en wijsheid. Plantmedicijn bevat zoveel wijsheid en is een echte teacher. Het neemt je mee op een innerlijke reis naar persoonlijke of spirituele groei, door de lagen van het bewustzijn heen. Er zijn veel verschillende planten die in een bepaalde combinatie en op een specifieke manier bereid, een innerlijke reis faciliteren.

Onder mijn begeleiding en in ceremoniële setting word je door plantmedicijn geholpen met het verwerken van trauma's, verkrijgen van inzichten, doorbreken van patronen, vinden van je life purpose, openen van je hart en nog veel meer. 

Maar... Spirit van plantmedicijn geeft je wat je op dat moment nodig hebt, dit kan afwijken van hetgeen je wilt. Medicijn vraagt om een "JA",  om overgave, om ontvangen. Eigenlijk heel simpel toch?

 

Wanneer?

Deze eendaagse ceremonie wordt maandelijks of 1x per 6 weken gehouden. Data staan hierboven. Dit betreft een open inschrijving. De groep bestaat uit maximaal 6 personen, indien meer aanmeldingen wordt uiteraard de begeleiding hierop aangepast.

Het is ook mogelijk om een 1:1 sessie aan te gaan. Hierbij bepalen we in overleg de datum en is er niemand anders aanwezig tijdens jouw reis dan ik.

 

* Ganesha BLISS *

Deze chocolaatjes bevatten geen MAO-remmers waardoor het minder beperkingen geeft als je wilt deelnemen aan de ceremonie. Je hoeft dus niet jouw lekkere bakje koffie te laten staan, ik raad je aan om in de week voorafgaand wel zo min mogelijk vlees te eten en om 2 dagen voor en 2 dagen na de ceremonie geen alcohol te nuttigen. De chocolaatjes zijn Raw, Vegan, Lactose- en Gluten- en Suikervrij.  *Ganesha Bliss* is geen cacao-ceremonie. Ganesha neemt je daadwerkelijk mee op reis op een liefdevolle manier en zul je een diepe innerlijke reis ervaren die je veel inzicht kan geven.